maandag 18 augustus 2014

18 augustus Weer naar huis

Maandag 18 augustus
Dag van vertrek naar huis. Op het moment dat ik dit zit te typen, vliegen we tussen Edmonton en Saskatoon (Canada), op weg naar Reykjavik waar we over 5 ½ uur zullen landen.
Na het ontbijt vanochtend hebben we de koffers opnieuw ingepakt en onze rijdende woonkamer uitgemest: twee tassen afval en de koelkast in de prullenbak. Vanaf 11 uur moeten we uit onze kamer zijn.
Zo’n laatste dag is eigenlijk niks. Het vliegtuig vertrekt om half 5, maar ervoor heb je geen zin om nog iets te doen. Kopje koffie bij het hotel, en nog een, en nog een. Naar het vliegveld rijden, auto inleveren – dat is altijd wel een belevenis. Aansluiten in een rij van de tientallen ingeleverde auto’s, streepjescode laten scannen, gereden mijlen opgeven (3900), bonnetje uit de mobiele scanner ontvangen en klaar. Vergelijkbaar met het inleveren van de lege flessen bij Albert Heijn, alleen krijg je daar nog geld terug.  
We brengen de koffers weg en hangen vervolgens lang  op het vliegveld. De wifi is perfect dus we kunnen de laatste verhalen nu met foto’s en al moeiteloos uploaden. Achterstallige verslagen ook even bijgewerkt, wat gegeten en het vliegtuig in.
Straks drie kwartier in Reykjavik om over te stappen, dan nog 3 uur naar Amsterdam. Om half 1 Nederlandse tijd landen we daar, voor ons is het dan half 4 ’s nachts.


Einde van een geweldige reis van Minneapolis naar het noordwesten van Amerika. Highlights: Badlands, Yellowstone, Glacier NP, Columbia River kloof, Mount Rainier NP en Seattle.

1 opmerking:

  1. Hartstikke leuk om jullie belevenissen te lezen en wat een mooie foto's!

    BeantwoordenVerwijderen