donderdag 14 augustus 2014

14 augustus Mount Rainier - Port Angeles

Donderdag 14 augustus
Doodzonde om dit prachtige huis te moeten verlaten. Hier hadden we graag wat langer gezeten.  Vandaag vertrekken we naar Port Angeles, om Olympic National Park te kunnen bezoeken. Als het weer echter zo blijft als nu, dan zullen we ook van die vulkaan maar weinig zien.


De afstand is maar kort en we zijn al vroeg in Port Angeles. De hotels die we zien, zijn behoorlijk aftands en shabby, dus we kiezen voor een betere aan het water. Balkonnetje, zeezicht, ruime kamer.
’s Middags rijden we langs de kust richting Cape Flattery, het meest noordwestelijke punt van Amerika. Ons doel is om aan zee te komen, en volgens de wegenatlas rijdt de weg er vlak langs. Helaas blijkt dit niet zo en zijn de plekken om aan zee te komen allemaal priv√© of behoren bij een camping – waar we dan niet op mogen. Uiteindelijk vinden we wel een plek, maar hier is alleen een kort kiezelstrand en niet de mooie brede zandstranden met rotsen en gekleurde zeesterren zoals we die aan de andere kant van de Strait of Juan de Fuca hadden gezien, in Canada dus.’s Avonds nog even op de pier kijken en verder zitten we lekker op ons balkon met zeezicht (met een dikke trui aan – dat dan weer wel!)Geen opmerkingen:

Een reactie posten